Prémium műanyagok közvetlenül a forgalmazótól!

Távszámla

Tisztelt Ügyfelünk!

A Vink Plast Kft. rendkívül fontosnak tartja, hogy ügyfelei kényelmes és gyors kiszolgálást kapjanak, ezért 2020. novemberétől számláinkat távszámla rendszerben küldjük ki ügyfeleinknek. A szolgáltatás bevezetését követően minden új számlájáról e-mailben értesítjük, az adott levél melléklete tartalmazza majd a számlát.

Miért előnyös a távszámla rendszer Önnek?

  • Hamarabb megkapja a számláját, nem kell várnia a postásra.
  • A számla nem fog elkeveredni, nem rongálódik meg.
  • E-mailben azonnal értesítést kap, amint új számlája érkezik.
  • Egyszerűbbé válik az ügyintézés (pl.: számlamásolatért nem kell többet telefonálnia, vagy írnia, csak ki kell nyomtatnia azt)


Felhívjuk figyelmét, hogy a távszámla nem alkalmas elektronikus tárolásra, ezért azt minden estben ki kell nyomtatni.

A TÁVSZÁMLA NEM ELEKTRONIKUS SZÁMLA!

A kiküldött távszámlát nem lehet elektronikusan megőrizni, azt minden esetben a kapott pdf alapján ki kell nyomtatni a kapott e-mailből! A távszámla ugyanúgy papír alapú számlának minősül, mintha azt postán adta volna fel a számla kibocsátója, nem elektronikus számla, az kizárólag elektronikusan nem megőrizhető!

A távszámla minden tekintetben megfelel a számla adattartalmával kapcsolatos jogszabályoknak, tekintve, hogy a nyomtatott számlán a kibocsátó aláírása és bélyegzője nem kötelező (2004-től), továbbá a kibocsátó a számlázóprogramjában el tud számolni a számlák másolati példányával is. A számlán az eredeti, másolati példány feltüntetése sem kötelező, szoftverünk azonban ezt megőrizte továbbra is.

Ha szeretné ön is számláit távszámla funkcióval megkapni, akkor nincs más dolga, mint az alábbi linkről letöltött megállapodást olvashatóan kitöltve, cégszerűen aláírva eljuttatnia hozzánk, vagy postacímünkre, vagy elektronikus úton a penzugy@vinkplast.hu-ra!

Link: Távszámla megállapodás