Prémium műanyagok közvetlenül a forgalmazótól!

Feszített fóliás rendszer

EasyFlex Classic/2000

Az EasyFex Classic (250 mm) rendszer kültéri világító reklámtáblákhoz kifejlesztett profilrendszer. Ezzel a rendszerrel az átlagnál nagyobb egy,- vagy kétoldalas reklámok gyárthatók. A rendszer két működő részből áll; ahol a berendezés első oldala egyszerűen nyitható. Az önhordó feszítő keretre a világítódobozt zsanérral lehet rögzíteni.

Javasolt ponyvák: Ferrari FR 456, Starflex SF 500 és 1000

EasyFacia (250 mm)

Az EasyFacia  max. építési magassága 1500 mm. Az acél összekötő elemek segítségével tetszőleges hosszúságú világító tábla nagyon egyszerűen szerelhető. Kevés tartozékból áll – egyes elemei azonosak az  EasyFlex Classic rendszerével.

EasyFacia Light (200 mm)

Az EasyFacia Light max. építési magasság 1400 mm, az acél összekötő elemek segítségével tetszőleges hosszúságú világító tábla nagyon egyszerűen gyártható.

MediaFlex

A MediaFlex beltéri feszített fóliás rendszerrel a fal síkjától mindössze 25 mm távolságra feszíthető a fólia. A feszítő profilok és csavarok szinte láthatatlanok. A feszítő profil hossza 1500 mm, a feszítő szett segítségével a profilok tetszőleges hosszúságban sorolhatóak.

Szükséges tartozékok: feszítő szett, feszítő profil és feszítő rúd

EasyClip®

Az EasyClip fogas profillal és EasyClips-szel lehetővé válik eltérő formák például betűk, íves és ovális formák szerelése feszíthető fóliával. A profilt már meglevő szerkezetre szegecseléssel vagy csavarral lehet rögzíteni, majd a fóliát az EasyClips segítségével lehet megfeszíteni.